speciellrose86

Alla inlägg under september 2009

Av Helena - 5 september 2009 17:01

Idag vaknade vi kl 9. Gick upp och kokade kaffe och kollade på datan. Väckte Linnéa runt kl 10. Åt frukost och knallade ut. Gick till biblioteket och kollade i lagboken. Sen gick vi och kollade en sväng på Lions. Hittade ett bokmärkesalbum med massa bokmärken som jag köpte. Det var massa gamla bokmärken i det. 10 spänn fick jag ge för det. Tänkte Emma skulle få det av mig. Avslutningsvis handlade vi lite fika på ICA och gick hem o fika och drack kaffe. Jag grejade med bokmärkesalbummet. =)


Åkte hem till mamma och pappa och åt middag ihop med dom. Köttfärssås med pasta/ ris.

Övertalade Jonas att komma med mig hem och sova över. =)

Hemma i herrljunga igen sprang vi in på ICA och köpte chips plus en plopp-påse sen gick vi hem och spelade Monopol. =)



Av Helena - 4 september 2009 16:35

Idag gick jag Och stefan upp runt kl 7. Duschade och gjorde oss i ordning. Linnéa gick upp hon med. Även hon duschade. Gjorde iordning på några smörgåsar och packade ner det i en påse. Sen blev vi hämtade av Pappa.

Åt frukost hemma hos dom. Sen bytte pappa om till dem kläder han skall ha på begravningen. Sen körde han iväg mig & Stefan, Jonas + Linnéa till Vedum så vi kunde skära upp allt vi skulle ha till fikan efter att vi var klara i kyrkan.


Ringde en del till Manne oxå. För han ska ju krångla. Väldigt lämpligt tillfälle att hålla på och djävlas. Jag skulle ha haft Emma med idag men det fick jag inte för honom. Fast jag hade ett domstolsbeslut på att jag skulle få ha henne fick jag inte det. han vägrade att lämna ut Emma. Han och hans familj har ingen respekt i kroppen. Så jävla dålig stil!!


Klockan 11 kom Mamma ooch pappa, Mikael & Linette till församlingshemmet. Vi pratade lite och gjorde det allra sista som skulle göras. KL 12 gick vi upp mot kyrkan. Pratade lite med Branell.


Klockan 13 ringde kyrkoklockorna in till begravningsgudtjänst för Peter. Allt var så fint. Många fina blommor. Bara det bästa! Fota en del oxå.

Men dock så var begravningen svår. Det allra svåraste var när vi gick ut till graven och kistan sänktes ner i graven. Då kunde jag inte hålla tårarna borta längre.


Efter att allt var klart vid kyrkan tog vi följe till församlingshemmet allihopa och drack kaffe och åt smörgås.


Klaockan 18 var det dax att fara hem. Då hade alla gäster åkt och vi hade hunnit att städa efter oss.


Hemma hos mig vilade vi en stund och sen var vi och köpte lite sallad till kvällsmat.


Jag och stefan tog en kvällsprommenad. Var bland annat och kollade på en konstutställning på kulturhuset. med massa tavlor. Men, jag blev skitskraj när vi gick förbi kommunhuset. För det såg ut som att det var en gubbe som hade hängt sig i een buske, fast så var inte fallet. det var en staty som stod i busken bara. Ha ha!! Gick sen en sväng till i Herrljunga en stund, var bla inne på Gallerian och tog en cola. Sen gick vi hem.

 Linnéa var hemma medans vi var ute.





Av Helena - 3 september 2009 16:12

Idag har jag och stefan grejat lite oxå. Jag började tvätta kl 11 och höll på med det till klockan var 16.00. Dammsög och skura golven oxå. Så nu är det fint här och städningen är helt klar. :)


Kl 15.05 kom Linnéa in med tåget till Herrljunga. Gick och mötte henne. Gick sedan ner till apoteket för jag skulle ha värktabletter och näsdroppar. Gick efter det till tågstationen igen, för Linnéa skulle beställa en biljett hem igen på Söndag. Sen var det bara raka vägen ner till Molins Garden och hämta den gravbuketten hon ska ha med sig i morgon på Peters begravning.


Hemma igen var jag tvungen att springa ner direkt till Tvättstugan och ta ner min tvätt. var en halvtimma sen, men hon som skulle tvätta efter mig sa att det inte gjorde något. Och det var ju bra. =)


Uppe i lägenheten igen kokade vi kaffe och drack det. Efter en stund kom pappa och jonas och hämtade upp oss. Vi följde med dom hem. sen åkte Jag, Linnéa & Jonas med mamma och pappa till församlingshemmet i Vedum för att duka till i morgon. Stefan var hemma med Mikael & Linette.


När vi var klara åkte vi hem till fåglavik igen och jag klippte Jonas.

Sen körde pappa hem mig & Stefan + Linnéa.


Åt lite räkor och sen hoppade vi säng

Godnatt!

Av Helena - 2 september 2009 21:41

Idag började jag att städa lite, men det blev inte väldigt mycket gjort. men putsade fönstren i vardagsrummet ialla fall. Plockade och ändrade om i bokhyllan oxå. Det blev bra. Vikit tvätt och planterat om lite blommor oxå. Så en hel del av det jag skulle ha gjort idag har jag fått gjort. I morgon får la jag ta tag i det andra som skall göras oxå. Skall tvätta i morgon mellan 11 - 16, så kan passa på att geja lite då.


Men har inte nån direkt motivation till att greja heller. Eftersom jag är vrålförkyld. Matt i hela kroppen. Typiskt att jag skulle gå o bli sjuker just nu. Men man får ta det som det kommer. Nu är det som det är och inget kan jag göra åt det heller.


Nu ska jag slappa lite framför TV.en Stefan kom för en stund sen oxå. Så får la vara lite social. Men jag skriver mera i morgon.

Hej så länge!

Av Helena - 1 september 2009 22:02

Det blev inte mycket städat här inte förut. Hann bara med köket. Men får la göra resten i morgon. Tänkte jag skulle vara extra duktig och svabba av fönstren i morgon oxå. Det behövs, speciellt dom fönstren som är ut mot gatan.  Vacuum cleaner


Måste försöka att komma iväg till apoteket i morgon oxå, köpa näsdroppar. Har en envis förkylning på gång. Och den kom ju väldigt olägligt. Med tanke på att onsdag och torsdag kommer det folk till mig och sen att begravningen för min älskade tvillingbror är på fredag oxå. Men jag får la ta det som det kommer.


Hittade i alla fal en kofta i Borås idag. Jättefin och jag har tittat på en sådan förut men då hade jag inte råd. Så den jag köpte idag var både fin och billig så då passade jag på. Smiley Love    Tänkte jag skulle ha den på fredag nu.

För övrigt köpte jag inte något. Hjälpte mamma att hitta en fin top o kofta. Hon blev fin i det. Så det köpte hon =)

Pappa hittade ett par svarta byxor som han skall ha.


På väg hem från Borås åt vi pizza i Fridstad.objects 2 Dom hade glutenfria pizzor det så ni kan ju gissa vem som blev glad över det. GRODAN !!!Animals 3 ( min storebror som är glutenintolerant ) Åkte raka vägen hem sen och lämna lite saker uppe hos mig o knalla ner till ICA och handlade lite.


Hemma igen tog jag det lugnt. Kollade en stund på TV och knappa lite på datan.  Tänkte jag skulle lägga mig nu snart. Är rätt trött och sliten. Bed



Av Helena - 1 september 2009 10:06

Vad trött jag var i går. Somnade på soffan redan kl 19.30 Tänkte jag skulle sett en film på 4:an igår som började kl 20.00 men det sket ju sig. Iofs vaknade jag runt 21.00 men då stängde jag bara av data och Tv i vardagsrummet och gick o la mig i sovrummet där jag knäppte på TV:en, Men det tog bara 30 min så sov jag igen. Sov i alla fall bra och vaknade inte förän kl 08.00 idag. Sömnen behövdes. smileys 14


Tänkte jag skulle hinna med och städa upp lite här idag oxå. Ska även hinna til borås oxå. Får se hur mycket jag hinner med idag, det är ju en dag i morgon med :P     Broom


Ovido - Quiz & Flashcards