speciellrose86

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Helena - 4 september 2009 16:35

Idag gick jag Och stefan upp runt kl 7. Duschade och gjorde oss i ordning. Linnéa gick upp hon med. Även hon duschade. Gjorde iordning på några smörgåsar och packade ner det i en påse. Sen blev vi hämtade av Pappa.

Åt frukost hemma hos dom. Sen bytte pappa om till dem kläder han skall ha på begravningen. Sen körde han iväg mig & Stefan, Jonas + Linnéa till Vedum så vi kunde skära upp allt vi skulle ha till fikan efter att vi var klara i kyrkan.


Ringde en del till Manne oxå. För han ska ju krångla. Väldigt lämpligt tillfälle att hålla på och djävlas. Jag skulle ha haft Emma med idag men det fick jag inte för honom. Fast jag hade ett domstolsbeslut på att jag skulle få ha henne fick jag inte det. han vägrade att lämna ut Emma. Han och hans familj har ingen respekt i kroppen. Så jävla dålig stil!!


Klockan 11 kom Mamma ooch pappa, Mikael & Linette till församlingshemmet. Vi pratade lite och gjorde det allra sista som skulle göras. KL 12 gick vi upp mot kyrkan. Pratade lite med Branell.


Klockan 13 ringde kyrkoklockorna in till begravningsgudtjänst för Peter. Allt var så fint. Många fina blommor. Bara det bästa! Fota en del oxå.

Men dock så var begravningen svår. Det allra svåraste var när vi gick ut till graven och kistan sänktes ner i graven. Då kunde jag inte hålla tårarna borta längre.


Efter att allt var klart vid kyrkan tog vi följe till församlingshemmet allihopa och drack kaffe och åt smörgås.


Klaockan 18 var det dax att fara hem. Då hade alla gäster åkt och vi hade hunnit att städa efter oss.


Hemma hos mig vilade vi en stund och sen var vi och köpte lite sallad till kvällsmat.


Jag och stefan tog en kvällsprommenad. Var bland annat och kollade på en konstutställning på kulturhuset. med massa tavlor. Men, jag blev skitskraj när vi gick förbi kommunhuset. För det såg ut som att det var en gubbe som hade hängt sig i een buske, fast så var inte fallet. det var en staty som stod i busken bara. Ha ha!! Gick sen en sväng till i Herrljunga en stund, var bla inne på Gallerian och tog en cola. Sen gick vi hem.

 Linnéa var hemma medans vi var ute.





Ovido - Quiz & Flashcards