speciellrose86

Alla inlägg under februari 2009

Av Helena - 3 februari 2009 10:33

Hejsan


Tänker på Emma. Hon har vart sjuk nu sen i torsdags kväll. Feber och ont i magen. Tidigt på fredag morgon kräktes hon och höll på med det hela förmiddagen. Trodde hon åkt på influensa men det var det inte. Var inne på akuten med henne i Söndags kväll pga att hon hade 40.3 i feber. Läkaren tog prover och lyssnade på lungor o hela den baletten men kunde inte se vad det var som var fel. Då ville han ha ett urinprov från Emma, så jag försökte att hon skulle sitta på pottan men det vägrade hon. Så vi fick åka hem utan nån vetskap om vad det kan vara.


På måndag morgon fick jag Emma att gå på pottan så jag fick ett urin prov. Gick ned till Vårdcentralen och lämnade det. Men analysen på det visade heller inget, så det blev till att ta ytterligare prover. Men det visade heller inget. Bara att CRP-värdet var högt. Dom trodde att det rörde sig om nån vanlig virus. Men sa att jag Emma skulle söka läkare igen om hon blev allmänt slö och inte orkade göra nåt. Så skulle dom kolla vidare om dom kunde hitta nåt annat som var fel. Annars skulle jag ge henne alvedon som febernedsättande.


Senare på eftermiddagen åkte hon till sin far och jag sa att han skulle vara uppmärksam på om Emma blev slöare än vanligt för då skulle han kontakta läkare. Det skulle han göra sa han, men om han nu verkligen gör det är en annan femma....


Hoppas att Min lilla dotter blir friskl snart. Gör så ont i hjärtat när hon är dålig. :(


Av Helena - 2 februari 2009 15:46

Klockan 18.52 idag steg jag på tåget till Kumla från Herrljunga. Läste i en bok hela vägen. Och så långt gick allt som en dans. Men ni ska veta vilken miss jag gjorde när jag steg av tåget i kumla när jag kommit fram. Linnéa var och mötte mig och vi kramade om varandra. Sen frågade jag henne efter en cigg eftersom mina hade tagit slut när jag väntade på tåget i Herrljunga. Jag tände ciggen som jag fick o vi började knalla iväg mot hissen. Linneá kliver in i hissen först och efter kommer jag med en rikande cigg. Precis när jag stigit in i hissen börjar det att tjuta som fanken. Och jag bara studsa ur hissen med Linnéa i släptåg. Då hade larmet i hissen gått igång bara för att jag hade en cigg i handen. Usch vad pinsamt det var. Har aldrig kommit ur en hiss så fort som jag gjorde nu. Blev skraj som fan. Vi tog trapporna istället och jag släckte ciggen, ville ju inte riskera att larmet gick igång när vi gick i trapporna oxå. Det hade ju vart lagom pinsamt och sätta igång det 2 gånger med inte ens 5 minuters mellanrum :P Ha ha.


Ovido - Quiz & Flashcards